Tutorijal kako se seku jabuke i kruške

Kako iseći jabuke i kruške – tutorijal korak po korak

Ako često spremate dezerte, voćne salate ili dekoracije za tanjire, sigurno ste se pitali kako iseći jabuke i kruške tako da kriške budu jednake, lepe za serviranje i da pri tom radite bezbedno i brzo. U ovom tutorijalu vodimo vas kroz sve korake, od izbora noža do završne prezentacije.

Nikada ne poredite jabuke i kruske. Stoga, jabuku stavljamo u vocnu salatu, a kruske mogu biti punjene. Da bismo isekli jabuku, moramo je prvo oljustiti. Onda, koristeci Santoku nož, iseći ćemo jabuku na četvrtine i ukloniti jezgro. Zatim, te četvrtine isečemo na kriške. Onda ih okrenemo pa ih isečemo na štapiće. Sada imamo savršen oblik kako bismo jabuke isekli na jednake kockice. Savršeno za voćnu salatu. Krušku ću takođe oljuštiti, prepoloviti i ukloniti seme jezgro Pariskom lopaticom. Tako isečena, može se servirati sa pirinčem ili orasima.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o
guest

0 Comments
prvo stari
prvo novi najpopularniji
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top
0
Would love your thoughts, please comment.x