Kako prepoznati kvalitet?

Kako prepoznati kvalitet?

U ovom snimku kuvar nam objašnjava kako da izaberemo nož i pokazuje nam osnovne tipove noževa. Zapamtite, držite oči otvorene kada kupujete nož. Kada kupujem nož ima par stvari na koje uvek obraćam pažnju: Nož bi trebalo da prijanja ruci. Takođe, treba biti dobro izbalansiran. Ako ste početnik onda vam treba od 3 do 5 tipova noža:

1. Stabilan kuvarski nož za sečenje

2. Fleksibilni nož za odvajanje od kostiju koji možete koristiti na mesu i ribi

3. Oštri nož sa nazubljenom ivicom koji je dobar za sečenje hleba

4. Nož za ljuštenje koji se koristi za pripremu povrća.

To su tipovi noževa koje vam preporučujem za početak.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Scroll to Top