Kako prepoznati kvalitet

Kako prepoznati kvalitet?

Samo uzmite uobičajeni nož i zadržite ga sekundu; zatim DICK Premier Plus. Razliku možete osetiti odmah: sečenje je sada zadovoljstvo. Premier Plus je temeljno kovani nož, savršeno uravnotežen i ergonomskog oblika. Pogledajte samo oblik drške – jedinstven. Specijalni postupak proizvodnje Dicka pričvršćuje oštricu i ručku sigurno zajedno, bez zazora. To znači da se, za razliku od ručica koje se sastavljaju, ne zadržavaju ni najmanji ostaci hrane ili tečnosti. Druga važna karakteristika je legura čelika i postupak očvršćavanja. Naši noževi su proizvedeni od legure X50CrMoV15, koja sadrži hrom za otpornost na habanje, molibden za otpornost na koroziju i ugljenik za tvrdoću, a pošto je samo oštar nož dobar nož, svaki Dick nož se kontroliše nekoliko puta pre nego što napusti našu fabriku. Dobijate savršen kvalitet i možete uživati u kuvanju.

Premier Plus: zbir mnogih pametnih detalja

  1. Kovani nož možete prepoznati po podupiraču, zadebljanju između sečiva i drške i po neprekidnom zatezanju. Premier Plus je razvijen za idealnu ravnotežu, zadržavanje ivica i ergonomska svojstva.
  1. Stabilni zadnji deo sečiva koristi se, na primer, za fino sečenje, ali i za razbijanje školjki morskih plodova.
  1. Sitno povrće se može seći i samleti prednjim delom sečiva.
  1. Dizajn zakrivljenog sečiva idealan je za rezanje i sečenje. Ovaj deo sečiva omogućava sečenje gotovo svih prehrambenih materijala.
  1. Zadnji deo sečiva se koristi za sečenje žilavih i teških materijala, jer omogućava lako nanošenje sile.
  1. Široka strana sečiva takođe se koristi za ravnanje i oblikovanje pripremljene hrane. Takođe obezbeđuje dovoljan razmak između ruke na dršci i daske za rezanje.

Video: Kako prepoznati kvalitet

Zapamtite, držite oči otvorene kada kupujete nož. Kada kupujem nož ima par stvari na koje uvek obraćam pažnju: Nož bi trebalo da prijanja ruci. Takođe, treba biti dobro izbalansiran.

Ako ste početnik onda vam treba od 3 do 5 tipova noža:

  1. Stabilan kuvarski nož za sečenje
  2. Fleksibilni nož za odvajanje od kostiju koji možete koristiti na mesu i ribi
  3. Oštri nož sa nazubljenom ivicom koji je dobar za sečenje hleba
  4. Nož za ljuštenje koji se koristi za pripremu povrća.

To su tipovi noževa koje vam preporučujem za početak.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Scroll to Top